AUDITRON

Prémium KKV Könyvvizsgálat és Könyvvizsgálati Tanácsadás

A KKV szektor elsőszámú könyvvizsgálójaként kiemelkedő minőségű könyvvizsgálati és számviteli szolgáltatásaink során valódi értéket teremtünk, üzleti eredmények által.

Töltse le az ország első KKV könyvvizsgálati útmutatóját és tudjon meg mindent a könyvvizsgálatról!


Útmutató letöltése

“Könyvvizsgáló cég váltás során kerestünk megbízható számviteli partnert, ekkor találtunk rá az Auditron-ra. Végig támogattak minket, valamint hasznos könyvvizsgálati és adótanácsokkal láttak el. Valóban kiemelkedő munkát végeztek, miközben maximálisan szem előtt tartották üzleti céljainkat.”

Prémium könyvvizsgálat

A prémium szó nem véletlen áll a nevünkben – Mindig a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtjuk, mellyel ügyfeleinket kiemelkedően tudjuk támogatni.

Személyes kapcsolattartás

Kiemelt figyelmet szentelünk a személyes kapcsolattartásnak, mert hisszük, hogy ügyfeleink igényeit így lehet a leghatékonyabban megérteni és eredményesen kiszolgálni.

Üzleti célok megvalósítása

Miinden együttműködés során víziónk, hogy ne csak elvégezzük a számviteli feladatokat, hanem aktívan segítsük hozzá ügyfeleinket üzleti céljaik eléréséhez.

Hozza ki vállalkozása üzleti eredményeiből a maximumot!

Töltse le átfogó KKV könyvvizsgálati útmutatónkat és ismerje meg, hogyan járul hozzá
a könyvvizsgálat üzleti céljai eléréséhez!


Letöltöm az e-bookot

KKV Könyvvizsgálat eBook

Mitől lesz prémium a könyvvizsgálat?

Hatékonyan támogatjuk az üzleti növekedést

Egy KKV számára a legnagyobb értéket az teremti, ha üzleti partnerei szemében egy korrekt, eredményesen működő vállalkozás képét mutatja, akivel bizalommal lehet üzletelni. Mi pont ebben segítjük ügyfeleinket, megbízható számviteli rendszereket alakítunk ki számukra, melyek bizalmat építenek.

Prémium kkv könyvvizsgálat - Üzleti növekedés
Prémium könyvvizsgálat - Megoldások

Minden helyzetre találunk megoldást

Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink problémájára keressünk hatékony megoldásokat, legyen szó könyvvizsgálat mellett pénzügyi és adótanácsadásról, komplex hozzáállással támogatjuk ügyfeleink minden felmerülő kérdését, melyeket eredményes megoldással zárunk.

Kiemelt figyelmet fordítunk minden ügyfelünkre

Alapelvünk, hogy mi nem csak elvégezzük a könyvvizsgálati és számviteli feladatokat, hanem ügyfeleinknek kiemelt figyelmet szentelünk és folyamatosan támogatjuk végig őket az együttműködés alatt, ezzel segítve a üzleti céljaik elérését.

Ismerje meg, hogyan növelheti cége üzleti eredményeit a független könyvvizsgálat

A KKV-k több, mint 83%-a csak akkor ismeri fel a problémákat, amikor már túl késő A szakmában eltöltött évek tapasztalatai alapján összeállítottunk egy komplex útmutatót, amiből kiderül, hogyan kerülhetőek el a könyvvizsgálat leggyakoribb problémái, illetve ezáltal hogyan tehet sort extra bevételre.

Töltse le díjmentesen az útmutatót!


Kérem az e-bookot

Mikor van szüksége cégének prémium könyvvizsgálóra?

Könyvvizsgálati kötelezettség

Friss könyvvizsgálati kötelezettség esetén

Amennyiben az üzleti évet megelőző két üzleti év átlagában a cég éves nettó árbevétele meghaladta a 300 millió forintot, vagy foglalkoztatottak száma meghaladta az 50 főt, könyvvizsgálati kötelezettség keletkezik. Minden ilyen esetben könyvvizsgálati tanácsadással is tamogatjuk ügyfeleinket.

Könyvvizsgáló partner váltása esetén

Független könyvvizsgáló váltás esetén elsődleges célunk leendő ügyfelünk részletes megismerése, ezáltal a hatékony, hosszútávú és elkötelezett együttműködés kialakítása. Mindehhez hozzájárul valóban személyes kapcsolattartásunk és folyamatos tanácsadásunk, melyek által maximális biztonságban tudhatja cégét.

Prémium könyvvizsgálat - könyvvizsgálati partner váltás
Könyvvizsgálat cégátalakulás esetén

Cégátalakulás és cégforma váltás esetén

Könyvvizsgálati kötelezettséggel rendelkező cégátalakulásoknak számos formája van, melyek közül mindegyik más hozzáállást és támogatást igényel. Cégátalakulások minden formáját hatékonyan tudjuk támogatni, miközben kiemelten ügyelünk az adott vállalkozás rövid és hosszútávú terveire és üzleti céljaira.

10M Ft-ot meghaladó adótartozás esetén

Teljeskörűen támogatjuk azon partnereinket, akiknek könyvvizsgálati kötelezettségük keletkezett az adott üzleti év mérlegforduló napján 10 millió forintot meghaladó, 60 napnál régebben lejárt köztartozásuk miatt. Minden ilyen esetben cél a független könyvvizsgáló bevonásával a költségvetési bevételekkel kapcsolatos kockázatok csökkentése.

Adótartozás esetén könyvvizsgálat
Prémium könyvvizsgálat - Önkéntes könyvvizsgálat

Önkéntes könyvvizsgálat esetén

Amennyiben szeretné számviteli rendszerét és költségvetését a lehető legpontosabban tartani, megbizonyosodni arról, hogy minden megfelelő, önkéntes könyvvizsgálaot javasolunk. Ebben az esetben a könyvvizsgálói jelentés nyilvánosságra hozatala és közzététele nem kötelező, azt megkövetelni nem lehet.

Hozza ki vállalkozása üzleti eredményeiből a maximumot!

Töltse le átfogó KKV könyvvizsgálati útmutatónkat és ismerje meg, hogyan járul hozzá a könyvvizsgálat üzleti céljai eléréséhez!


Letöltöm az e-bookot

Kérjen tőlünk visszahívást és díjmentes konzultációt

Töltse ki az alábbi űrlapot és megmutatjuk egy konzultáció keretében, hogyan tudja kihozni cégéből a legtöbbet könyvvizsgálati és számviteli megoldásokkal.

  • Kérjük, töltse ki az űrlap mezőit a konzultációhoz
  • Kérjük, válasszon dátumot amikor alkalmas Önnek, hogy felhívjuk egy telefonos konzultációra
  • A választott időpontban szakértőnk felkeresi Önt telefonon